The School of Rock’n’Roll in session tonight!

December 9, 2009 – 5:30 pm

Va, är det inte RonnyBGoode som sitter bakom tangenterna? Ä’ inte han dö’? Ja, jag förstår om ni undrar…. Men det är med bloggandet (eller rättare sagt icke-bloggandet) som med så mycket annat: när det en gång urartat med uppdateringarna så blir det lätt en vana och det blir allt svårare att komma tillbaka. För handen på hjärtat: visst tusan kan man ta fem minuter för att skriva ett blogginlägg. Det gäller bara att göra det.

I kväll kl 20.00-21.00 så gästas The RonnyBGoode Show av en riktig legend i rock’n’roll-svängen: Gene Summers från Dallas, Texas. Han har sjungit rock’n’roll sedan 1958 och låter faktiskt suveränt bra även i dag. Över till första lektionen i rock’n’roll-skolan:

Tro det eller ej men detta var en B-sida vilket betydde att den aldrig spelades i radio på den tid det begav sig. Då var det s k gimmick songs som gällde. I kvällens program så berättar Gene om sin karriär som rock’n’roll-artist och delger oss många kul minnen. Lyssna kl 20.00 på Radio Österåker 103.7 MHz i Sthlm-Roslagen eller via webben på http://radio.osteraker.se/ I programmet får vi även höra ett par smakprov från Gene’s senaste CD vilken kan rekommenderas. Köp den gärna via Silicon Music – tell’em RonnyBGoode sent ya!

Tags: , , , ,

 1. 3 Responses to “The School of Rock’n’Roll in session tonight!”

 2. Ja, det verkar som om det är bara via Österåkers Radio man får livstecknen numera 🙂
  Men gott så.

  By Red on Dec 14, 2009

 3. He he, Det blir GOD JUL på samma inlägg…
  Tiden går…

  By Red on Dec 23, 2009

 4. Och går, och går… och så blev det helt plötsligt dags att önska

  GOTT NYTT ÅR!

  By Red on Dec 31, 2009

Post a Comment