Ronny B Goode Show 2021-06-23

June 23, 2021 – 7:21 pm

Ingen fara: ni hinner både vara med när Sverige spöar Polen och avnjuta The Ronny B Goode Show. Fast det blir i olika kanaler…. Vad gäller The Ronny B Goode Show: lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll 20.00 (repris söndag 20.00) på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se . Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Fabulous Four, Small Faces, Reflections, Otto Brandenburg, Trixon, Sounds Incorporated, MC5, Hustlers, The Loot, Pretty Things, Robert Parker, Spencer Davis Group, 1910 Fruitgum Company, Rave.Ups, Bob Luman med flera. Detta band medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment